Jadralni klub "MIPC" Galerija slik / Photo gallery
 
Stalni sponzorji
Sponzorji
© Copyright JK MIPC, 2003-2014
Iskanje

Na tem mestu so zbrane VSE fotografije iz diplomatske regate, ki so v klubski lasti. Fotografije so skoraj brez selekcije razdeljene v tri mape: pred, med in po regati. V vsaki mapi naj bi bile fotografije urejene približno kronološko. Nenatančne in nenastavljene ure v različnih kamerah so žal povzročile veliko časovne zmede.

V posebni mapi so zbrane fotografije, ki so jih prispevali kolegi iz www.jadranje.com in so nam zanje dali prijazno dovoljenje za uporabo.

Uporaba fotografij, katerih lastnik je MIPC, za osebne namene ni omejena, za ostale namene pa je dovoljena z navedbo vira: "© MIPC 2003, Diplomatska regata 2003". Za kakršnokoli uporabo fotografij www.jadranje.com se je treba dogovoriti z avtorjem.

Dodatne fotografije so objavljene tudi na straneh Slovensko morje

Priloženi video je v DivX formatu. Če vaš predvalanik video clipa ne more prikazati, si instalirajte DivX Codec tako, da na svoj računalnik naložite in poženete datoteko DivX412Codec.exe (velja samo za operacijske sisteme družine Windows-32).


All photographs owned by MIPC are gathered on these pages. They are grouped into three subdirectories: before, during & after the regatta. Each subdirectory was supposed to be arranged chronologically, but inaccurate and differrent camera clocks made a mess.

There is a special directory with photoraphs that were kindly donated for this occasion by www.jadranje.com.

Copyright is granted for all photographs owned by MIPC for personal use. Other uses are permitted, provided that the following copyright notice is attached to each photograph: "© MIPC 2003, Diplomatic regatta 2003". Copyright for the photographs originating from www.jadranje.com remains with the authors. They should be consulted directly before any use.

There are some additional photos available at Slovensko morje

Attached video clip uses DivX. If your video player cannot play it, please install appropriate DivX Codec by downloading and running the file DivX412Codec.exe (Windows-32 only).


Mape / Subdirectories:

Kratek video o regati / Short video: