Jadralni klub "MIPC" MIPCbejbe 2004
 
Stalni sponzorji
© Copyright JK MIPC, 2003-2014
Iskanje

Žensko jadranje oktober 2004

Z veliko pompa se je osmerica MIPCbejb odpravila na jadranje v Dalmacijo. Od 23. do 29. oktobra 2004 bodo na jadrnici Oceanis 43, ki so jo najele v Marini pri Trogiru trenirale, od 29. do 31. oktobra pa se bodo udeležile regate VII. Middle Adria Mobitel Cup, ki jo organizira YC Biograd. Na tej strani objavljamo fotografije, za katere mislijo, da zanimajo njihove slabše polovice in ostale člane kluba. Ves album fotografij bo objavljen na običajnem mestu po vrnitvi.

Udeleženke: Darja, Joži Karmen, Katja, Ljuba (pride v sredo), Nataša, Pavla in Silvana.

Pred odhodom so bejbe za projekt nabrale nekaj sponzorjev. Najzanimivejša ponudba je bil sponzor tangic, ki pa so jo zaradi meteoroloških razlogov zavrnile, ker je bil sponzorjev pogoj, da v tangicah paradirajo po pomolu C.
Odhod iz Ljubljane v soboto ob 7:00.
Odhod iz Marine pri Trogiru v nedeljo
Milna na Braču po napornem jadranju (največja hitrost je bila 2 vozla)
Vis po napornem jadranju (največja hitrost je bila 2 vozla, temperatura morja 25°, ura 15:30). Po tule prikazanem kopanju, so se privezale na rivi in si kajpada privoščile večerjo v Pojodi.
V torek popoldne so bejbe pristale v skoraj prazni Palmižani. Tokrat so govorile o 30 vozlih vetra in živahnem jadranju. Iz protesta nad (po njihovem mnenju) sarkastičnimi komentarji na tej strani niso poslale nobene fotografije.
V sredo zvečer so se bejbe vrnile v domačo Marino nasproti Trogirja. Pred tem so se ustavile v Rogaču na Šolti. Spet so govorile o močnem vetru in o jadranju s špinakrom.

In potem so bejbe nehale pošiljati material. Obljubile so, da bodo SAME napisale vse o ekspediciji MIPCbejbe 2004, pa so zaenkrat prispevale le nekaj cenzuriranih slik ...